Jogan Hainkel (teo_tetra) wrote,
Jogan Hainkel
teo_tetra

Categories:

День Ангела Хранителя Екатеринбурга царицы Александрийской (и, )))>Благословенная "ссылка" на Джуну

https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fyadi.sk%2Fi%2FKLJGMYCApEq-Yw&post=-48544560_4796&cc_key=

часовня Святой Екатерины в смердловске
Екатерининский собор. Екатеринбург.
Екатерининский собор. Екатеринбург....
ЧАСОВНЯ СВ. ЕКАТЕРИНЫ
ОСТОРОЖНО ... РПЦ !!! "всяко разно, может быть заразно"
Екатерининский крестный ход в Екатеринбурге
Тропарь, глас 4:
Добpоде́тельми, я́ко луча́ми со́лнечными,/ пpосвети́ла еси́ неве́pныя мудpецы́./ И, я́коже пpесве́тлая луна́ ходя́щим в нощи́/ неве́pия тьму отгна́ла еси́,/ и цаpи́цу уве́pила еси́,/ вку́пе же и мучи́теля обличи́ла еси́,/ Богозва́нная неве́сто блаже́нная Екатеpи́но,/ жела́нием востекла́ еси́ в Небе́сный чеpто́г/ к пpекpа́сному Жениху́ Хpисту́,/ и от Него́ ца́pским венце́м венча́лася еси́:/ Ему́же, со А́нгелы пpедстоя́щи,/ за ны мои́тися,/ твоpя́щия пpечестну́ю па́мять твою́.
Кондак:
Лик честны́й Боже́ственне мучениколю́бцы,/ воздви́гните ны́не, почита́юще всему́друю Екатери́ну,/ сия́ бо в три́зне Христа́ пропове́да, / и зми́я попра́, ри́торов ра́зумы укроти́вши Вити́йствующи днесь, Екатери́но му́ченице / и вити́ям обличи́ши умовре́дную е́ресь, / А́нгел бо с Небесе́ к той прии́де, си́лу от Вы́шняго принесе́, / ю́же приимши, му́жески рече́: // Христо́с есть му́чеником похвала́.
МОЛИТВА:
О, свята́я Екатери́но, де́во и му́ченице во и́стину Христо́ви неве́сто! Мо́лим тя чрез  благода́ть, юже предвари́ша тя Жени́ше твой, Сладча́йший Ису́се: я́коже посрами́ша пре́лести мучи́теля, му́дростию твое́ю пятьдеся́т вети́й победи́ша еси́ и, напои́ши их Небе́сным уче́нием, к Све́те Истины ве́ры наста́вила еси́, та́ко испроси́ и нам о́ной Бо́жией му́дрости, да и мы, расто́ргнуша вся ко́зни а́дскаго мучи́теля, пре́зреши ми́ра и пло́ти собла́зны, досто́йне яви́мся Боже́ственныя  ради сла́вы Твоея, укреплении святы́я правосла́вныя ве́ры сосу́ды честны соде́лаемся, и с тобо́ю в Небе́сной ски́нии Го́спода и Влады́це на́ших Ису́са Христа́ хва́лим тя, благодарим и прославим во вся ве́ки. Ами́нь.
Молитва иная:
О, свята́я де́во и му́ченице Екатери́но! Мо́лим тя: пре́зри на бе́дствия нас, гре́шных раб Бо́жиих (имена их же веси еси) сотвори́ нас го́рни му́дрости не земна́я. Поспеши́ нам моли́твами твои́ми побежда́ти к ми́ру пристра́стие и ко́зни злых духо́в, на нас зло́бно вою́ющих; да твои́м предста́тельством во дни жития́ сего́ свобо́дни яви́мся от вражде́бных их нападе́ний и, по исхо́де, от возду́шных их истяза́ний. О, прему́драя де́во! Да́руй нам вся я́же к по́льзе проше́ния, мо́жеши бо мно́зе испроси́ти у Возлю́бленнаго Жениха́ твоего́, Христа́ Бо́га на́шего. Ве́мы мы, я́ко мно́зе мо́жет моли́тва пра́веднаго, поспешеству́емая бла́гостию Милосе́рдаго Бо́гаЕму же сла́ва, честь и поклонение возсылаем и благодаре́ние возопи́им всегда́, и ны́не и при́сно и во ве́ки веко́м. Ами́нь.

https://irina-fadeewa.livejournal.com/2024148.html?thread=7177684#t7177684



https://teo_tetra.livejournal.com
Tags: Антижидофашизм, Метки в метках, консервативная контрреволюция.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments